Het jaar begint goed: Pulse 3.0 staat voor de deur. Wat kun je verwachten van de nieuwe versie en wat betekent deze verandering voor jou als gebruiker? Wij leggen het uit!

Pulse 3.0

Persoonlijk Dashboard, nu met een vriendelijkere uitstraling en meer inhoudelijke informatie.

  • Extra informatie: o.a. functietitel, functieomschrijving, competenties, senioriteit, laatste evaluatiemoment, geplande evaluatiemoment en vestiging/afdeling worden in de nieuwe versie weergegeven in het persoonlijk dashboard van de medewerker.
  • Notities: vanaf Pulse 3.0 kun je notities maken in het persoonlijke dashboard van een medewerker. Dit kan een medewerker zelf, de leidinggevende, HR/P&O medewerkers en directieleden.
  • Doelstellingen: vanaf nu gemakkelijk bij te houden door het nieuwe design.

Team Dashboard, overzichtelijk en nog sneller!

  • Doelstellingen en POP-acties: de nieuwe versie bevat een overzicht van alle POP-acties en doelstellingen van teamleden. Eindelijk één overzicht om de voortgang van gemaakte afspraken en (operationele) doelstellingen te monitoren!
  • Diverse performance verbeteringen, om ervoor te zorgen dat alles nog sneller wordt geladen.

Het evaluatiegesprek, bevat vanaf 3.0 een introductiepagina voorafgaand aan elk evaluatiemoment, waarin alle onderdelen van dat evaluatiemoment en de informatie van de medewerker worden weergegeven.

Mobile-friendly, Pulse 3.0 zorgt ervoor dat je altijd en overal gesprekken kunt plannen, voorbereiden en voeren. Pulse wordt in versie 3.0 op alle devices ondersteund, geen uitzonderingen meer!

Realtime HR-koppeling, tussen Pulse en jouw personeelsregistratiesysteem is het mogelijk om een koppeling in te richten waarmee automatische synchronisatie mogelijk wordt gemaakt. Ben jij geïnteresseerd naar deze realtime koppeling? Neem contact op met info@pulse-hrm.nl.

Als gebruiker ontvang je van ons per mail berichtgeving over de definitieve releasedatum van Pulse 3.0

36855 Pulse Illustraties 10
29-01-2024

Begin 2024 goed, start met Pulse

Nu de kerstboom eindelijk de deur uit is, de doos met kerstballen weer op zolder staat en de eindejaar-gesprekken zijn afgerond, is het dan écht tijd om 2023 af te ronden en te kijken naar de evaluatiecyclus...

Lees meer
36855 Pulse Illustraties 14
31-08-2023

Optimaliseer jouw evaluatiecyclus met Pulse

Een goede evaluatiecyclus vormt de kern van effectief performance management en het bevorderen van de groei en ontwikkeling van medewerkers. Het zorgt voor een gestructureerde benadering van het beoordelen...

Lees meer
4578V2 Laptop
26-04-2023

Pulse-HRM 2.5

Een nieuw design is gelanceerd met een verbeterd menu voor meer gebruiksgemak. Er zijn ook nieuwe modulaire evaluatiemomenten geïntroduceerd, waarbij alle functionaliteiten zonder extra kosten beschikbaar...

Lees meer