Van bedrijfsstrategie naar persoonlijke doelstellingen en POP-acties

Performance management levert een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de strategische doelstellingen van organisaties, maar vraagt veel inspanning van leidinggevenden en zorgt voor administratieve last. Pulse is dé HR-tool die dit proces vereenvoudigt, ondersteunt in de verslaglegging en de administratieve druk verlaagd. Allemaal met één simpele druk op de knop.

  • Competentieprofielen op maat
  • Met één druk op de knop inzicht in prestaties
  • Automatisch verslag na elk gesprek
  • Inzicht in de ambities van jouw medewerkers

Pulse is speciaal ontwikkeld om dit proces simpel en tóch persoonlijk te maken. Wij geven je graag een impressie van Pulse. Bekijk de video!

 

 

36855 Pulse Illustraties 13

Samen ontwikkelen.

Een leven lang leren. Daar staan we voor bij Pulse. Werkgever en leidinggevende spelen een belangrijke rol in de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker. Met Pulse HRM-software maken we het makkelijker voor zowel de HR-professional als de medewerker zelf om dit te stimuleren.

Lees verder
36855 Pulse Illustraties 08

Inzicht in prestaties.

In Pulse heeft iedere medewerker een eigen dashboard. Hierin zijn alle operationele doelstellingen, ontwikkeldoelen en competentie-scores in één oogopslag te zien. Evaluatiebrieven en formulieren download je eenvoudig via het zogenoemde medewerker dashboard.

Lees verder
36855 Pulse Illustraties 06

Het beste team.

Met het dashboard heb je direct inzicht in de potentie van een medewerker en het team, en omdat voor elk functieprofiel vaste definities worden gehanteerd, breng je talenten en uitdagingen goed in kaart. Zo creëer je het beste team voor jouw bedrijf.

Lees verder

 

Integratie

AFAS Software

AFAS-koppeling

Pulse is eenvoudig te koppelen met AFAS. Zo kun je met één druk op de knop het gehele personeelsbestand inladen of updaten.

Exact Logo

Exact-koppeling

Pulse kan via een connector communiceren met Exact, hiermee is het mogelijk om de gegevens uit jouw HR-systeem automatisch met Pulse te synchroniseren.

Een ander HR-systeem?

Neem contact op voor de mogelijkheden.

  • Ezgif.Com Webp To Png
  • Sdworx Logo
  • ADP
  • Unit4