Een nieuw design is gelanceerd met een verbeterd menu voor meer gebruiksgemak. Er zijn ook nieuwe modulaire evaluatiemomenten geïntroduceerd, waarbij alle functionaliteiten zonder extra kosten beschikbaar zijn gemaakt. Daarnaast kunnen beheerders nu zelf competentieprofielen van medewerkers wijzigen.

Pulse 2.5

De vernieuwde versie van het platform Pulse is live. Hierin zijn de belangrijkste klantwensen opgenomen. Pulse 2.5 heeft de volgende verbeteringen en nieuwe features:

Nieuw Design
De gebruiksvriendelijkheid is door het vernieuwde menu enorm worden verbeterd. Ook komende weken blijven wij nog sleutelen aan de opbouw van het menu en de inrichting van de pagina’s.

Modulaire Evaluatiemomenten
Alle features zijn zonder meerprijs beschikbaar gesteld en vanaf nu te selecteren tijdens het aanmaken van het evaluatie moment. Je kunt straks voor kiezen om meerdere gespreksonderwerpen te selecteren of juist zaken weg te laten. Elk evaluatiemoment zal - naast de competenties uit het competentieprofiel- volledig vrij in te vullen zijn.

Aanpasbare Competentieprofielen
Straks kan je als beheerder zelf de competentieprofielen van medewerkers wijzigen. Dit kan tijdens de actieve evaluatiecyclus, zonder dat lopende evaluatiemomenten worden aangepast.

Dit is nog in ontwikkeling:
• Het management dashboard, waarbij je nog meer inzicht krijgt in teamontwikkeling;
• Toevoegen van overige bespreekpunten aan een evaluatiemoment;
• Optimalisatie persoonlijk dashboard, waarbij je het profiel kan aanvullen met een profielfoto, functietitel, functieomschrijving en competenties.

Voorbeelddashboard Pulse 1
29-01-2024

Pulse-HRM 3.0

Het jaar begint goed: Pulse 3.0 staat voor de deur. Wat kun je verwachten van de nieuwe versie en wat betekent deze verandering voor jou als gebruiker? Wij leggen het uit!...

Lees meer