Nu de kerstboom eindelijk de deur uit is, de doos met kerstballen weer op zolder staat en de eindejaar-gesprekken zijn afgerond, is het dan écht tijd om 2023 af te ronden en te kijken naar de evaluatiecyclus van 2024. Dat maken wij met Pulse een stuk makkelijker voor jou!

Wat kan Pulse voor mij betekenen?

"Wij voeren al evaluatiegesprekken!"

Toch vinden veel medewerkers dat zij onvoldoende gehoord worden binnen hun organisatie. Een gebrek aan betrokkenheid, aandacht van de leidinggevende of simpelweg het ontbreken van een (periodiek) inhoudelijk 1-op-1 gesprek, is vaak de reden dat medewerkers hun ogen openen voor uitdagingen elders.

"Wat is dan het verschil tussen een standaard 1-op-1 gesprek en een evaluatiegesprek in Pulse?" 

Stop met de administratieve rompslomp rondom de evaluatiegesprekken. Pulse zorgt ervoor dat je nauwelijks administratie hoeft te doen voorafgaand en/of na afloop van een gesprek. Zo automatiseert het platform de verslaglegging en het sturen van herinneringen voor het inplannen en ondertekenen van de evaluatiemomenten. Dat betekent dat je meer tijd hebt voor de medewerker en zo min mogelijk tijd hoeft te besteden aan de administratie die daarbij komt kijken!

Gebruik Pulse als leidraad voor het evaluatiegesprek om ervoor te zorgen dat het gesprek echt van toegevoegde waarde is. Helaas komt het voor dat de standaard evaluatiegesprekken van inhoudelijke meerwaarde zijn voor het functioneren van een medewerker. Het blijft helaas vaak bij een koffiegesprek, terwijl de meeste medewerkers behoefte hebben aan een gesprek over persoonlijke ontwikkeling en groei. Met Pulse zorg je ervoor dat alle medewerkers dezelfde onderwerpen bespreken met hun leidinggevende en er voldoende ruimte is om het over persoonlijke ontwikkeling en groei te hebben. Benieuwd welke onderwerpen jij kunt behandelen met jouw medewerkers, klik hier.

"Maar dan betaal ik zeker de hoofdprijs!?" 

Absoluut niet! Wij zorgen ervoor dat ons platform voor elk bedrijf toegankelijk is. Of je nou ondernemer bent met vijf medewerkers in dienst of een bedrijf hebt met tientallen vestigingen, Pulse is én blijft voor iedereen betaalbaar. Benieuwd naar onze tarieven, klik hier.

"Kan ik snel aan de slag als ik nu met Pulse wil beginnen?"

Jazeker. Binnen enkele dagen kun jij als leidinggevende al je eerste gesprekken voeren en vastleggen in Pulse. Maak je gebruik van onze HR-koppeling, dan moeten onze developers eerst nog even sleutelen. Maar ook dat duurt geen maanden. Ben jij overtuigd van ons platform? Klik hier om een live-demo te boeken!

Voorbeelddashboard Pulse 1
29-01-2024

Pulse-HRM 3.0

Het jaar begint goed: Pulse 3.0 staat voor de deur. Wat kun je verwachten van de nieuwe versie en wat betekent deze verandering voor jou als gebruiker? Wij leggen het uit!...

Lees meer
36855 Pulse Illustraties 14
31-08-2023

Optimaliseer jouw evaluatiecyclus met Pulse

Een goede evaluatiecyclus vormt de kern van effectief performance management en het bevorderen van de groei en ontwikkeling van medewerkers. Het zorgt voor een gestructureerde benadering van het beoordelen...

Lees meer