Vakgarage en Mazda-dealer Hartgerink en Klomp gebruikt Pulse sinds 2021. Wij gingen in gesprek met directeur René Klomp over het belang van een evaluatiecyclus.

“Vroeger had ik weinig overzicht van de evaluatiegesprekken. Met Pulse heb ik een systeem dat het voeren en vastleggen van gesprekken een stuk eenvoudiger maakt.”

“Als directeur had ik voorheen weinig overzicht van de evaluaties. Grotere bedrijven in hebben vaak een volwaardige HR-afdeling met alle ruimte om een evaluatiecyclus vorm te kunnen geven. Die luxe hebben wij helaas niet. Onze cyclus bestond uit één gesprek per jaar en was vrij informeel en ongestructureerd. Vaak vonden deze gesprekken zelfs ongepland plaats aan de koffietafel of in de pauze.  

Met Pulse is het inrichten van de evaluatiecyclus en het voeren van de gesprekken voor ons een heel stuk makkelijker geworden. We waren opzoek naar een manier om structuur te geven aan onze evaluatiecyclus te geven. Het gebruik van Pulse heeft ons veel rust en overzicht gebracht. 

Pulse zorgt voor een rode draad in het gesprek, alle belangrijke onderwerpen komen aan bod. Dat zorgt voor de gewenste structuur en maakt het voeren van de gesprekken een stuk leuker en eenvoudiger. Ik ben minder tijd kwijt aan het plannen en organiseren van de evaluatiemomenten, dat doet Pulse voor mij. 

Ook andere leidinggevenden in mijn organisatie vinden het prettig werken. Het systeem zorgt voor houvast in het gesprek, hierdoor krijgt elke medewerker dezelfde aandacht. Bovendien wordt er verder gekeken dan alleen het behalen van doelstellingen. Pulse legt, aan de hand van (match) competenties, juist de focus op de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. 

Pulse is makkelijk te gebruiken en erg laagdrempelig, maar de support en inrichting is voor ons pas echt van toegevoegde waarde. We hebben een standaard product aangeschaft, maar in feiten hebben wij maatwerk ontvangen!”

René Klomp, Hartgerink-Klomp

Hartgerink en Klomp

Header Visual Iveco Schouten Veghel
08-06-2023

Klantverhaal: IVECO-Schouten

We zijn langs geweest bij onze vertrouwde klant IVECO-Schouten. Zij maken al ruim drie jaar gebruik van Pulse-HRM, hét platform voor het voeren van evaluatiegesprekken. HR-directrice Manuela van den...

Lees meer