Samen ontwikkelen

Een leven lang leren. Daar staan we voor bij Pulse. Werkgever en leidinggevende spelen een belangrijke rol in de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker. Met Pulse HRM-software maken we het makkelijker voor zowel de HR-professional als de medewerker zelf om dit te stimuleren.

Dit doen we door de performance cyclus van een medewerker inzichtelijk en overzichtelijk te maken. Het systeem automatiseert en structureert de performance cyclus en maakt het voeren van de gesprekken eenvoudig. Met een goede voorbereiding breng je focus aan op het functioneren van de medewerker, in plaats van het beoordelingsformulier. Met de software van Pulse ben je minder tijd kwijt aan de administratieve taken en besteed je aandacht aan waar het écht om draait: het gesprek. En door de automatische notificatie worden leidinggevenden en medewerkers automatisch per mail herinnert aan de eerstvolgende afspraak. Zo kan iedereen zich tijdig voorbereiden.

Pulse maakt gebruik van gestandaardiseerde functieprofielen. Elk profiel is voorzien van een functiebeschrijving en een set van competenties en concrete gedragingen die je samen met de medewerker beoordeelt. Dankzij deze profielen ben je minder tijd kwijt aan de voorbereiding van een functionerings- of beoordelingsgesprek. Voor iedere medewerker ligt een formulier klaar waarmee je direct in gesprek kunt gaan.

Ieder gesprek wordt voordat het definitief wordt opgeslagen door zowel de leidinggevende als medewerker digitaal ondertekend. Deze vorm is rechtsgeldig en scheelt veel tijd en papierwerk.

36855 Pulse Illustraties 18
36855 Pulse Illustraties 15

Inzicht in prestaties

In Pulse heeft iedere medewerker een eigen, goed beveiligde dashboard. Hierin zijn alle operationele doelstellingen, ontwikkeldoelen en competentiescores in één oogopslag te zien. Evaluatiebrieven en formulieren download je eenvoudig via het zogenoemde medewerker dashboard.

Afspraken met betrekking tot de persoonlijke ontwikkeling leg je al tijdens het gesprek met de medewerker vast in het systeem zodat een dossier wordt opgebouwd. Onderdeel van deze verslaglegging is een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP). De ontwikkeldoelen zijn in het persoonlijke dashboard van de medewerker terug te zien.

Met het realtime dashboard is de informatie inzichtelijk voor directie, HR, leidinggevenden en medewerkers. Het werk van HR-professionals en leidinggevenden wordt met Pulse een stuk eenvoudiger. Het stelt je in staat om het verbeterpotentieel van medewerkers optimaal te benutten en zo het beste team neer te zetten en samen mooie resultaten te behalen.

 

Het beste team

Met één druk op de knop breng je de prestaties van medewerkers in kaart. Hiermee heb je direct inzicht in het ontwikkelpotentieel van een individu en het team, waardoor je talenten beter kan benutten. En omdat voor elk functieprofiel vaste definities worden gehanteerd, breng je talenten en valkuilen goed in kaart. Zo creëer je het beste team voor jouw bedrijf.

36855 Pulse Illustraties 12