Inventarisatie

We gaan in gesprek om informatie met elkaar te delen. Van onze kant leggen wij graag uit wat er mogelijk is. Van jullie kant horen we graag wat jullie belangrijk vinden, hoe het huidige proces van evalueren verloopt, welke onderwerpen worden besproken en met welke functieprofielen wordt gewerkt. Nog geen functieprofielen? Geen nood, wij bieden de mogelijkheid om gratis gebruik maken van ons handboek en onze competentiebibliotheek!

Kantoor 6917Groot
36855 Pulse Illustraties 08

 

 

Inrichting

Na de inventarisatie gaan wij aan de slag om een speciale Pulse-omgeving voor jouw organisatie in te richten. Organisatiestructuur en medewerkers worden geïmporteerd, elke functie wordt aan de juiste competenties gekoppeld, de senioriteit van de medewerkers wordt vastgelegd, de eerste Performance Cyclus wordt aangemaakt. Om de privacy en veiligheid te waarborgen wordt ook heel secuur vastgelegd wie welke (toegangs)rechten heeft. Kort en goed: wij richten Pulse volledig in, zodat het platform veilig en gebruiksklaar wordt aangeleverd.

 

 

Implementatie

Leidinggevenden en medewerkers krijgen een activatiemail waarmee ze hun persoonlijke account kunnen activeren en van start kunnen gaan. Pulse is zo ingericht dat aparte training van medewerkers door ons niet nodig is; na de instructiesessies zijn leidinggevenden goed in staat hun medewerkers te informeren. Mocht er toch nog iets onduidelijk zijn? Dan leggen we het graag nog een keer uit!

Kantoor 7762Groot